marți, 10 martie 2009

Oua razna

7 comentarii:

  1. Of, trebuie sa fac o sedinta cu doamna colega de haine pictate si sa infiintam si departamentul financiar. Numai ca saraca e putin ocupata cu muci si supozitoare, dar va vom comunica un raspuns a.s.a.p. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte dragute toate modelele! Felicitari
    Nu ies culorile la spalat? Se gasesc si sabloanele de cumparat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Culoarea rezista. Dupe ce am frecat fix desenul, cu detergent. Eu una am gasit ceva sabloane, dar nu le-am folosit pana acum. Andreea stie mai multe despre sabloane.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de haios e :)))
    Vorba lui Ruxel : ca e pretu' ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt absolut adorabile, si muult mai frumoase decat ce gasesti in comert ;)

    as vrea sa stiu ce tip de vopsele/acuarele folositi, eventual de la ce firma/ pensule...si tehnica de aplicare...si dk aveti vreun site cu sabloane de unde sa ne putem inspira, ar fi minunat:)

    as vrea sa fac si eu cateva serii pentru cele trei gogosi de nepotele ale mele :)

    va multumesc din suflet
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  6. @ monica: sunt niste vopseluri speciale pentru textile. Se picteza cu ele pur si simplu pe tricouri (de bumbac) sau pe orice altceva din bumbac (vezi aparatorile de patut facute de Crina) si apoi se fixeaza culoarea prin calcare 1 minut. Am folosit culori de la Tulip (pentru contururi) si Idea Stoffa.
    Eu n-am spalat inca nici unul pentru ca nu le-am luat inca la purtat, dar se pare ca rezista culoarea fara probleme. Crina mi se pare ca a incercat. Cat priveste ideile, le furam de pe net. Nu e un site anume, am cautat pur si simplu chestii simpatice si gata. Eu m-am mai inspirat si din carti de colorat pentru copii. iti uram succes!

    RăspundețiȘtergere